Dröm sött i söt sängEtt riktigt schysst barnrum är så mycket mer än ett rum att leka, stoja, busa och stöka i. I ett riktigt bra barnrum ska barnet även sova. Hur ska man annars orka leka järnet med alla sina leksaker dagen efter, om man inte sovit gott? Här kommer en handfull riktigt bra sovtips!

Barnrumsinredning på Barnmobler.se

vaningsangPå Barnmobler.se hittar du tonvis av riktigt bra barnmöbler och schysst barnrumsinredning lite oavsett vad du letar efter men nu är det sängar det ska handla om så där slår vi ett slag för riktigt bra våningssängar och loftsängar.

Gemensamt för alla sängar (vilket även är sant för alla möbler du hittar här) är att de är av fantastisk kvalitet och med riktigt bra design – och alltid till vansinnigt bra priser. Det du inte hittar i sängväg här är knappt värt att hitta, men skulle det ändå vara någonting du inte hittar på Barnmobler.se så testa:

Barnsängar på Barnmöbler.se

loftsangPå Barnmöbler.se – nästan samma adress som den förra sajten fast med ett svenskt Ö istället för ett O i “möbler” hittar du ännu mer barnmöbler och inredning till barnets rum. Liksom i förra tipset är avdelningarna för olika sängar välfyllda med det mesta du kan tänka dig. Hög kvalitet, bra priser, trygghet i köpet från order till att den kommit hem dessutom. Det har första tipset också, för den delen. Även här hittar du våningssängar och loftsängar (att jag tipsar så in i vasken om sådana beror på att de är mycket smidiga. Min son har en våningssäng. Sover i överslafen, har en permanent koja i underslafen. Klockrent.).